I Love Kinky ''The Book of Love’’

 I LOVE KINKY ‘’Valentine #4’’
“The Book of Love”

“A room without books is like a body without a soul.” 
Marcus Tullius Cicero

Op 15 februari 2020 organiseren wij de 17e editie van I love Kinky: ‘’The Book of Love”. Wat is er fijner dan een dag na Valentijn je Kinky fantasieën en ideeën werkelijkheid te laten worden, samen met je partner? Voor deze editie hebben we gekozen voor het boek der liefde omdat onze kinky lifestyle ook het element liefde bevat. Samen schrijven we geschiedenis omdat de sfeer op I Love Kinky met geen pen te beschrijven is en dit hebben wij te danken aan jullie. Jullie zijn het publiek, jullie zijn de sfeer, jullie zijn I Love Kinky. Samen gaan we naar een volgend hoofdstuk.

What’s your story?

De early bird tickets zijn nu te koop bij paylogic en houd de website in de gaten voor meer info omtrent I Love Kinky Valentine #4 ‘’The Book of Love’’. Check ook onderstaande social links:

★ Website: www.ilovekinky.org
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ    
★ Facebook besloten groep: http://bit.ly/1qNJ2GU  
★ Facebook event 15 februari 2020: https://bit.ly/2HCTewC
★ Instagram: http://bit.ly/2mHVx7R  
★ SDC: http://bit.ly/2ne9eMS  


Informatie
▬▬▬▬ DRESSCODE ▬▬▬▬

Strikte fetish/kinky dresscode: Lak, (immitatie-)leer, latex, metal, rubber, neopreen, pvc, bodypaint, bondage, bodytaping. Géén jeans, géén sportschoenen, stoffen kleding wordt ábsoluut geweigerd, no refund! De beslissing van de doorbitch is definitief! 


▬▬▬▬ TICKETS EN INFO ▬▬▬▬

De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom, 100% LGBT friendly. Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl

tickets hier